Hulotech 3D printing & Engineering is een jong en flexibel bedrijf welke gerund wordt door 2 eigenaren welke beide een brede technische achtergrond hebben in ontwikkeling, productie en kwaliteits-management.

We hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van complexe 3D modellen middels geavanceerde 3D CAD software. Door de jarenlange kennis en ervaring binnen de High-Tech maakindustrie (Medische-, defensie- en industriële sector) kunnen wij voor onze klanten een goede gesprekspartner zijn in het ondersteunen of oplossen van hun vraagstuk.

FOCUS;
Onze focus is gericht op New Product Development, 3D printing en kleine productie series met een hoge variatie (low-volume, high-mix, high-complexity)
Met al deze aspecten hebben wij als doel om een betrouwbare partner te zijn in een lange termijn relatie waarbij zowel de klant maar ook Hulotech zich verder kunnen ontwikkelen naar een nog hogere standaard.

SAMENWERKING;
Ondanks dat Hulotech veel kennis en ervaring heeft, komt het voor dat er soms specifieke branchekennis noodzakelijk is welke niet volledig vertegenwoordigd is binnen Hulotech.
In dit geval hebben wij een samenwerkingsverband met gespecialiseerde bedrijven, onderzoeks laboratoria en/of kennisinstituten zodat wij in staat zijn om onze klant de juiste oplossing te bieden.
In deze gevallen treden wij op als keten-regisseur waarbij u als klant 1 gesprekspartner heeft.
Ook staat Hulotech open voor samenwerking met andere bedrijven met als doel, kennis delen om er samen beter en sterker van te worden.

DE GROENE VISIE VAN HULOTECH; 
De maatschappelijke rol van ondernemingen is in toenemende mate het gespreksonderwerp in het bedrijfsleven. Waar in eerste instantie efficiëntie en kostenbesparing aanleiding waren voor duurzaam ondernemen, ligt de focus nu vooral op houding en gedrag. Hulotech is zich al sinds de start bewust van haar maatschappelijke taak voor duurzaamheid.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom één van Hulotech's strategische en toekomstgerichte aandachtsgebieden.


MVO

 

Wij maken enkel gebruik van 100% groene energie welke afkomstig is uit windmolens en maken tevens gebruik van zonnepanelen op het dak (zie onderstaande realtime online installatiegegevens)

  

 

 

  

 

Hulotech is uw professionele partner op het gebied van Additive Manufacturing & Engineering.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van 2D & 3D Ontwikkeling en productie binnen de High Tech industrie.
U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

- 3D Printing in zowel kunststof als metaal,
- 3D Ontwerp (Modeling),
- 3D Scanning,
- Rapid Prototyping,
- Product ontwikkeling en bemiddeling,
- Replacement- & Customized parts.

Als betrouwbare partner ontzorgen wij u als klant in de vorm van hoogwaardige en klantgedreven oplossingen.
Naast een hoog kwaliteitsniveau bieden wij hoge flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid, wij zorgen dat u uw doelstelling kunt behalen.

 

"Hulotech is uw flexibele en betrouwbare partner van idee tot product, met de focus op kostenbesparing"

 

Hulotech B.V. Algemene voorwaarden Follow us on Twitter
Tinnegieter 21F Downloads Follow us on Instagram
9502EX Stadskanaal Contact Follow us on Facebook
telefoon: 0599-639087 Sitemap Follow us on Linkedin
email: info@hulotech.nl Disclaimer Foloow us on Google+