Hulotech is gespecialiseerd in het vervaardigen van spare-, replacement- en customized parts.

Replacement Parts:
Wanneer U een defect of beschadigd onderdeel heeft welke nergens meer te koop is dan kunnen wij een replica maken van dit onderdeel.
Stel, U heeft een onderdeel welke niet meer functioneert of het is in de loop de jaren onderhevig geweest aan omgevings- en weersinvloeden dan bent U bij Hulotech aan het juiste adres om het onderdeel weer in de originele staat terug te krijgen. Of het nu een afgebroken onderdeel is van een inbouwtoilet of defect onderdeel van huishoudelijke aard, wij kunnen (bijna) alles namaken.  
Middels onze 3D scanning of handmatig opgemeten gegevens zijn wij in staat om het onderdeel om te zetten in een 3D CAD model en deze
vervolgens digitaal te "repareren" en opnieuw met een 3D printer uit te printen. Wij zullen hierbij kijken wat de beste basis grondstof
qua toepassing is en eventueel voorzien van de juiste coating/finish.

 

 

Onderdeel niet meer verkrijgbaar, en NU?

Maak gebruik van de Replacement Part Service van Hulotech !

Bekijk hieronder een voorbeeldvideo van een kostenbesparende oplossing
die we hebben mogen realiseren voor één van onze klanten.

Wij kunnen ook een oplossing bieden voor uw probleem!


                       

Customized Parts:

Stel U wilt een persoonlijk tintje geven aan bepaalde onderdelen in huis, tuin of hobby-sfeer, dan is Hulotech U graag van dienst.
We doen dit voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder bijvoorbeeld voor de oldtimer markt of bodykits voor customized bikes,
persoonlijke tablet- en telefoon covers, maar uiteraard ook uw persoonlijk ontwerp.

Welk idee U ook heeft, wij hebben altijd een passende oplossing om uw wens om te zetten in een persoonlijk 3D Object.

             

Nog een simpel praktijk voorbeeld:

Bij de verbouwing van een nieuwe badkamer heeft één van onze klanten de douchegoot uit de "oude" badkamer hergebruikt vanwege kostenbesparing.
Na oplevering van de badkamer blijkt dat de stankafsluiter van de de douchdrain verdwenen is met het bouwafval. Met als gevolg dat het riool na elke douchebeurt afgesloten moest worden met een oude handdoek om stank te voorkomen.
Deze klant heeft vervolgens bij veel speciaalzaken geïnformeerd om een nieuwe stankafstuiter te kopen. Helaas is dit niet gelukt waardoor de enige optie overbleef om de vloer los te kappen en een nieuwe douchegoot te laten plaatsen met als gevolg een aanzienlijke kostenpost. 
Op advies van één van de installateurs is de klant met Hulotech in gesprek gekomen.
Wij hebben, middels maatvoering van het bestaande tegendeel in de douchegoot,  een ontwerp gemaakt voor een nieuwe stankafsluiter en met de 3D printtechniek in kunststof geleverd. 
De klant had voorheen "wel eens iets gehoord over 3D printen" maar weet nu wat allemaal mogelijk is met 3D printing. Hij stuurde ons nog een berichtje;

"Hierbij willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige service, hij past en functioneert

perfect!! Wij kunnen nu echt genieten van onze nieuwe badkamer, geweldig die 3D Printservice van jullie" 

 

 

 

 

 

 

Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contact pagina.