Hulotech 3D printing & Engineering is een jong en flexibel bedrijf welke gerund wordt door 2 eigenaren welke beide een brede technische achtergrond hebben in ontwikkeling, productie en kwaliteits-management.

We hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van complexe 3D modellen middels geavanceerde 3D CAD software. Door de jarenlange kennis en ervaring binnen de High-Tech maakindustrie (Medische-, defensie- en industriële sector) kunnen wij voor onze klanten een goede gesprekspartner zijn in het ondersteunen of oplossen van hun vraagstuk.

FOCUS;
Onze focus is gericht op New Product Development, 3D printing en kleine productie series met een hoge variatie (low-volume, high-mix, high-complexity)
Met al deze aspecten hebben wij als doel om een betrouwbare partner te zijn in een lange termijn relatie waarbij zowel de klant maar ook Hulotech zich verder kunnen ontwikkelen naar een nog hogere standaard.

SAMENWERKING;
Ondanks dat Hulotech veel kennis en ervaring heeft, komt het voor dat er soms specifieke branchekennis noodzakelijk is welke niet volledig vertegenwoordigd is binnen Hulotech.
In dit geval hebben wij een samenwerkingsverband met gespecialiseerde bedrijven, onderzoeks laboratoria en/of kennisinstituten zodat wij in staat zijn om onze klant de juiste oplossing te bieden.
In deze gevallen treden wij op als keten-regisseur waarbij u als klant 1 gesprekspartner heeft.
Ook staat Hulotech open voor samenwerking met andere bedrijven met als doel, kennis delen om er samen beter en sterker van te worden.

DE GROENE VISIE VAN HULOTECH; 
De maatschappelijke rol van ondernemingen is in toenemende mate het gespreksonderwerp in het bedrijfsleven. Waar in eerste instantie efficiëntie en kostenbesparing aanleiding waren voor duurzaam ondernemen, ligt de focus nu vooral op houding en gedrag. Hulotech is zich al sinds de start bewust van haar maatschappelijke taak voor duurzaamheid.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom één van Hulotech's strategische en toekomstgerichte aandachtsgebieden.


MVO

 

Wij maken enkel gebruik van 100% groene energie welke afkomstig is uit windmolens en maken tevens gebruik van zonnepanelen op het dak (zie onderstaande realtime online installatiegegevens)