Indien u een idee heeft om een bepaald product op de markt te brengen dan bent U bij Hulotech aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw eisen & wensen met betrekking tot uw idee en bepalen vervolgens samen met U de juiste strategie om van uw idee een succesvol product te maken.

Wij hebben veel ervaring in kleinschalige ontwikkeling en engineering werkzaamheden, maar maken ook gebruik van partners indien wij van mening zijn dat dit een beter eindresultaat oplevert, voor U als klant blijft Hulotech echter het aanspreekpunt. Alle begeleiding zal door Hulotech verzorgd worden en houden U als klant continue op de hoogte over de voortgang van het project.

Uiteraard kan product ontwikkeling ook plaats vinden op andere vlakken, wij kunnen bv. aanpassingen verzorgen op uw productieproces waarbij U een hogere Overall Equipment Efficiency (OEE) kunt behalen en dus kostenbesparing kunt realiseren. Wanneer U op zoek bent naar een hogere beschikbaarheid, prestatie en kwaliteit van uw machinepark dan kan Hulotech een goede partner zijn om mee te denken in oplossingen.

Wij hebben dan ook brede technische kennis op het gebied van werktuigbouwkundige en elektronische toepassingen, en hebben de beschikking over 3D printers om direct de juiste onderdelen te ontwerpen en in 3D uit te printen.

Wij bieden dan ook een totaal oplossing voor uw vraagstuk.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 "Hulotech denkt in oplossingen!"

 

Ga naar Portfolio, klik hier